Περικάρπιο Άσκησης Πίεσης για τη Ναυτία 2 τεμαχίων Masterplast

Κωδικός: MP1055

Το Περικάρπιο Άσκησης Πίεσης για τη Ναυτία 2 τεμαχίων Masterplast, σας παρέχει αποτελεσματικό έλεγχο από την πρωινή αδιαθεσία, από τη ναυτία στο ταξίδι, από τον ίλιγγο και από κάθε είδους ναυτία.

Κάθε Ελαστικό Περικάρπιο Άσκησης Πίεσης για τη Ναυτία Masterplast, λειτουργεί ασκώντας πίεση στο σημείο πιεσοθεραπείας Nei - Kuan σε κάθε καρπό, με τη βοήθεια ενός πλαστικού κομβίου.

Τα Περικάρπια Άσκησης Πίεσης για τη Ναυτία Masterplast, δε περιέχουν κάποια φαρμακευτική ουσία, έτσι δε προκαλούν καμία από τις παρενέργειες που σχετίζονται με τη χρήση φαρμάκων κατά της Ναυτίας.

Τα Περικάρπια Άσκησης Πίεσης για τη Ναυτία Masterplast, είναι ιδανικά για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου, του ταξιδιού με αεροπλάνο, πλοίο, τρένο αυτοκίνητο ή μηχανή και είναι κατάλληλα για ενήλικες και παιδιά αλλά και για τις γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τα Περικάρπια Άσκησης Πίεσης για τη Ναυτία Masterplast, γιατί αποτελούν ένα φυσικό τρόπο θεραπείας από τη Ναυτία, χωρίς τη χρήση φαρμάκων, είναι εύκολα στη χρήση και μπορείτε να τα πλύνετε και να τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά!

Για σωστή χρήση, φορέστε τα Περικάρπια Άσκησης Πίεσης για τη Ναυτία Masterplast στους καρπούς. Για να βρείτε το σημείο πιεσοθεραπείας Nei - Kuan, τοποθετήστε τα 3 μεσαία σας δάχτυλα κάτω από τη πρώτη πτυχή του καρπού. Το σημείο πιεσοθεραπείας Nei - Kuan βρίσκεται ακριβώς κάτω από τον δείκτη σας και ανάμεσα στους 2 κεντρικούς τένοντες. Τοποθετήστε το πλαστικό στρογγυλό κόμβιο ακριβώς στο σημείο Nei - Kuan και πιέστε για 5'' δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε τη διαδικασία 8 φορές. sale-points sale-point Φαρμακείαsale-point Skroutz


Σίνδος Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 570558,   Fax: 2310 570559
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Login-iconLogin