Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΟΡΑΜΑ

H εταιρεία Algotech ιδρύθηκε το 2007 με  σκοπό να προσφέρει πρωτότυπα προϊόντα υγείας και ομορφιάς που  βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του ανθρώπου.

Η φιλοσοφία της είναι να δημιουργεί σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, προσφέροντας τους μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της νέους, σύγχρονους και αποτελεσματικούς τρόπους ικανοποίησης των αναγκών τους.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η εταιρεία Αlgotech ξεκίνησε την δράση της έχοντας πάντα ως γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του. Κάτω από αυτό το πρίσμα άπο την πρώτη στιγμή προχώρησε στην ανάπτυξη και δημιουργία πρωτότυπων και αποτελεσματικών προϊόντων που προσφέρουν στον άνθρωπο και στην οικογένεια φροντίδα και υγεία.

 

2009: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ALGOTREAT.  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΘΕΡΜΙΚΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ, ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΥΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. 

2014: ΔΥΟ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ  ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ALGOTREAT. TO ALGOTREAT FREEZE MASSAGE GEL  MIA NEΑ ΓΕΛΗ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΝΟΥΣ ΜΥΩΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ALGOTREAT COLD CARE MIA ΑΛΟΙΦΗ ΕΝΤΡΙΒΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΩΝ.

2014: ALGODENT ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ. ΤΟ ALGODENT ΣΠΡΕΥ ΔΡΟΣΕΡΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ...... 

2015:ALGOSKIN  NEA ΣΕΙΡΑ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΔΕΡΜΟΚΑΛΥΝΤΙΚΏΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ALGOTECH. Η ALGOSKIN ΚΡΕΜΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΑΣΜΕΝΕΣ ΠΤΕΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ.

2017: Η ΣΕΙΡΑ ALGOSKIN  ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΤΗΝ ALGOSKIN ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε.

2017:ALGODENT DENTAL FLOSSERS 3 σε 1 

2018: ALGOTREAT ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ  

ΔΙΚΤΥΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

1. ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
2. HONDOS CENTER
3. ΚΑΤΑΣTΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ CASH & CARRY.
4. ΦΑΡΜΑΚΕΙA  ΣTH ΡΟΥΜΑΝΙΑ.
Σίνδος Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 570558,   Fax: 2310 570559
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Login-iconLogin