Αρωματική Πούδρα για τα Πόδια - Foot Powder 170gr Masterplast

Κωδικός: MP039

Η Αρωματική Πούδρα για τα Πόδια - Foot Powder 170gr Masterplast, καταπραΰνει τα κουρασμένα πόδια, τα διατηρεί στεγνά και καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές.

Η Αρωματική Πούδρα για τα Πόδια - Foot Powder Masterplast, χάρη στο υψηλής ποιότητας ταλκ, το οξείδιο ψευδαργύρου και το άρωμα που περιέχει, αφήνει στα πόδια σας μια αίσθηση φρεσκάδας και καταπολεμά τη κακοσμία απορροφώντας την υπερβολική υγρασία του σώματος.

Χρησιμοποιήστε την Αρωματική Πούδρα για τα Πόδια - Foot Powder Masterplast κάθε φορά που νιώθετε τα πόδια σας κουρασμένα, ιδρωμένα και όταν μυρίζουν, μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά ή μετά από το γυμναστήριο. Για σωστή χρήση, στεγνώστε καλά τα πόδια σας, ιδίως τις περιοχές ανάμεσα στα δάκτυλα, ύστερα από το μπάνιο ή το ποδόλουτρο, και απλώστε την Αρωματική Πούδρα Masterplast. Τρίψτε ελαφρώς τις πατούσες σας και ανάμεσα στα δάκτυλα, έτσι ώστε να απλωθεί η πούδρα παντού. Τινάξτε τη ποσότητα πούδρας που περισσεύει.

Η Αρωματική Πούδρα για τα Πόδια Masterplast καταπραΰνει τα κουρασμένα πόδια και αφήνει μια αίσθηση ανανέωσης, απορροφά την υγρασία των ποδιών και βοηθά στη καταπολέμηση των δυσάρεστων οσμών για πολύ περισσότερο χάρη στην οικονομική συσκευασία των 170 gr!sale-points sale-point Φαρμακεία


Σίνδος Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 570558,   Fax: 2310 570559
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Login-iconLogin