Κρύο Σπρέι - Freeze Spray 150ml Masterplast

Κωδικός: MP028


Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:Το Κρύο Σπρέι - Freeze Spray 150ml Masterplast, είναι ένα  προϊόν άμεσης ψύξης που χάρη στην ειδική του σύνθεση, ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά από τις εξαρθρώσεις, τα διαστρέμματα τους μώλωπες και τις κακώσεις.

Ψεκάζοντας το Κρύο Σπρέι - Freeze Spray Masterplast στο σημείο του πόνου, ενεργοποιούνται οι Πύλες του Κρύου (TRPM8), με αποτέλεσμα, την ανακούφιση από τον πόνο και της συγκέντρωσης αίματος στη περιοχή της εφαρμογής του σπρέι, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας.

Το Κρύο Σπρέι - Freeze Spray Masterplast είναι ιδανικό για άμεση χρήση ακριβώς μετά από ένα ενδεχόμενο τραυματισμό σας.

Μπορείτε να έχετε το Κρύο Σπρέι - Freeze Spray Masterplast, μαζί σας στο γυμναστήριο, στα αγαπημένα σας σπορ και σε κάθε δραστηριότητά σας γιατί είναι ιδανικό για την άμεση  ανακούφιση των πόνων από τραυματισμούς στα σπορ, από τις εξαρθρώσεις, τα τραβήγματα, τους μώλωπες και τα διαστρέμματα!

Το Κρύο Σπρέι - Freeze Spray Masterplast, είναι εύκολο στη χρήση, απλά ψεκάστε από απόσταση 15-20 εκατοστών σε μια μικρή περιοχή αρχικά, για να έχετε μια εμπειρία του μεγέθους της ψύξης. Στη συνέχεια ψεκάστε, 3 κοφτές φορές, έχοντας το στόμιο γυρισμένο στο σημείο του πόνου. Μπορείτε να επαναλάβετε την εφαρμογή του Κρύου Σπρέι Masterplast κατα τη διάρκεια της μέρας, έως και 3 φορές, εάν αυτό κρίνεται απαραίτητο.Σίνδος Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 570558,   Fax: 2310 570559
Login-iconLogin