Διάφανα Προστατευτικά Επιθέματα Σιλικόνης για τις Φτέρνες 1 ζευγάρι Happy Feet της Jump

Κωδικός: JMP1007


Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:Τα Διάφανα Προστατευτικά Επιθέματα Σιλικόνης για τη Φτέρνα Happy Feet της Jump, είναι ο ιδανικός τρόπος για να προστατεύσετε το ευαίσθητο πίσω μέρος της Φτέρνας από τη τριβή και τα χτυπήματα των παπουτσιών.

Τα Διάφανα Προστατευτικά Επιθέματα Σιλικόνης για τη Φτέρνα Happy Feet της Jump, είναι ιδανικά για γόβες στιλέτα, παπούτσια με κορδόνια στο πίσω μέρος και καθημερινά casual παπούτσια που έχουν αρχίσει να φθείρονται από τη πολυχρησία. Η σιλικόνη προσφέρει επαρκή απορρόφηση των κραδασμών έτσι ώστε να προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή του δέρματος στη πίσω μεριά της φτέρνας και προσφέρει άνεση καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας με κάθε είδους παπούτσι και αν χρησιμοποιείτε.

Τα Διάφανα Προστατευτικά Επιθέματα Σιλικόνης για τη Φτέρνα Happy Feet της Jump, είναι κατασκευασμένα από καθαρή σιλικόνη, είναι μαλακά και "αόρατα", μπορούν να φορεθούν διακριτικά και εύκολα και σας χαρίζουν περπάτημα γεμάτο αυτοπεποίθηση σε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ή της νύχτας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Διάφανα Προστατευτικά Επιθέματα Σιλικόνης για τη Φτέρνα Happy Feet της Jump, ξανά και ξανά, είναι ιδανικά για κάθε είδους παπούτσια (ιδίως για τις γόβες και τα σκληρά παπούτσια στο πίσω μέρος), είναι μικρά σε μέγεθος και μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας - σε κάθε περίπτωση!  Happy Feet προστατευτικά επιθέματα σιλικόνης, ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών!Σίνδος Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 570558,   Fax: 2310 570559
Login-iconLogin