Διάφανα Πατάκια Σιλικόνης 1 ζευγάρι Happy Feet της Jump

Κωδικός: jmp1005-36


Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:Τα Διάφανα Πατάκια Σιλικόνης Happy Feet της σειράς Jump, είναι ο ιδανικός τρόπος να προστετεύσετε το μπροστινό μέρος του ποδιού σας (μετατάρσιο) ιδίως αν φοράτε συχνά, ψιλοτάκουνα παπούτσια.

Τα ειδικά σχεδιασμένο Πατάκια Σιλικόνης Happy Feet της Jump, σας προσφέρουν άνεση καθ'όλη τη διάρκεια της μέρας σε οποιοδήποτε παπούτσι και αν χρησιμοποιείτε, στηρίζουν τη σπονδυλική στήλη και τη μέση και σας ανακουφίζουν από τη δυσάρεστη αίσθηση της φλόγωσης στα πόδια που οφείλεται στη κούραση και στη τριβή.

Τα Διάφανα Πατάκια Σιλικόνης Happy Feet της Jump, είναι κατασκευασμένα από καθαρή σιλικόνη, είναι μαλακά και "αόρατα", μπορούν να φορεθούν διακριτικά και εύκολα και σας χαρίζουν περπάτημα γεμάτο αυτοπεποίθηση σε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας ή της νύχτας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Διάφανα Πατάκια Σιλικόνης Happy feet της Jump, ξανά και ξανά, είναι ιδανικά για κάθε είδους παπούτσια (ιδίως για τις γόβες και τα ψιλοτάκουνα), είναι μικρά σε μέγεθος και μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας - σε κάθε περίπτωση!  Happy Feet πατάκια σιλικόνης, ο καλύτερος φίλος των κοριτσιών!Σίνδος Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 570558,   Fax: 2310 570559
Login-iconLogin