Ανατομικοί Πάτοι Άνεσης - Μνήμης (Memory Foam) 1 ζευγάρι Jump

Κωδικός: JMP1015


Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι
Ποσότητα:Οι Ανατομικοί Πάτοι MEMORY FOAM της Jump, είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν από αφρώδες υλικό, ειδικά σχεδιασμένο και μελετημένο για όσους έχουν ταλαιπωρημένα πόδια λόγω κούρασης και ορθοστασίας.

Το ειδικό Αφρώδες Υλικό των Ανατομικών Πάτων MEMORY FOAM της Jump, είναι υπέρ αναπαυτικό, μαλακό και άνετο και ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ στην αρχική του θέση μετά από ΚΑΘΕ χρήση. Με τους Ανατομικούς Πάτους MEMORY FOAM της Jump, θα έχετε ξεκούραστα πόδια, χωρίς τη δυσάρεστη αίσθηση της φλόγωσης και θα ξεχάσετε τους πόνους και τα πρηξίματα που οφείλονται στη κούραση και την ορθοστασία.

Μόλις το πόδι σας πατήσει στους Ανατομικούς Πάτους MEMORY FOAM της Jump, βυθίζεται στο μαλακό αφρώδες υλικό τους, αφήνοντας μια απίστευτη αίσθηση άνεσης και ξεκούρασης. Οι πάτοι αγκαλιάζουν το πόδι σας και παίρνουν το σχήμα του και είναι ιδανικοί για μπότες, παπούτσια, παντόφλες και σχεδόν για κάθε είδους υποδήματα.

Οι Ανατομικοί Πάτοι MEMORY FOAM της Jump, είναι εύκολοι στη χρήση, μπορείτε να τους κόψετε στο μέγεθος του ποδιού σας και είναι μαλακοί και πανάλαφροι.

Memory Foam Insoles για άνετα και ξεκούραστα πόδια!Σίνδος Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 570558,   Fax: 2310 570559
Login-iconLogin